Om anvisninger.dk 

Anvisninger.dk ejes og drives af Statens Byggeforskningsinstitut (SBi) ved Aalborg Universitet. Virksomheder og enkeltpersoner kan abonnere på anvisninger.dk.

Hvad indeholder anvisninger.dk?
Anvisninger.dk rummer alle de vigtigste SBi-anvisninger. SBi-anvisninger er byggetekniske anvisninger om mange emner inden for byggeri. Alle nye SBi-anvisninger vil blive inkluderet i anvisninger.dk. Endvidere vil anvisninger.dk løbende blive udvidet med ældre SBi-anvisninger.

Når du har købt adgang, har du adgang til alt indhold på anvisninger.dk. Du kan surfe blandt anvisningerne, finde anvisninger, der ligner hinanden, og nemt se hvilke anvisninger, der er tilknyttet Bygningsreglementet.

Som abonnent har du altid adgang til opdaterede anvisninger. SBi arbejder hele tiden på at opdatere siderne og publicere nye anvisninger.

Nye SBi-anvisninger på anvisninger.dk er tilgængelige både som websider og som pdf'er. SBi's ældre anvisninger findes kun i pdf.

Hvad er fordelene ved at abonnere på anvisninger.dk?
Når du abonnerer på anvisninger.dk, har du nem adgang til alle nyere publicerede SBi-anvisninger. Du har desuden adgang til nye publikationer fra dag ét plus de ældre anvisninger, der løbende bliver lagt på. 

Tilgængelighed
SBi-anvisningerne fra nummer 214 og nyere findes både i pdf og html-format. Anvisninger der er ældre end nummer 214 findes kun i pdf-format. Mange af de ældste anvisninger er indscannede pdf'er og er derfor utilgængelige for oplæsning med IT-værktøjer.

Har du besværligheder med at tilgå dokumenterne, er du velkommen til at kontakte os på info@anvisninger.dk.

Anvisningerne som pdf med kryptering (Digital Rights Management forkortet DRM)
Nogle af SBi-anvisningerne findes kun som pdf på websitet. Du skal sikre dig, at du har en Adobe Reader på din pc, så du kan læse dokumenterne. Første gang du læser en SBi-anvisning fra sitet, skal du have installeret en såkaldt plugin til Adobe Reader. Det er et lille program, som oversætter de DRM-belagte pdf-filer, så Adobe Reader kan læse dem. Det plugin, vi bruger, hedder FileOpen. FileOpen er et sikkert plugin certificeret af Adobe.

Inden installationen af plugin skal du sikre dig, at du allerede har Adobe Reader på din computer.

Du kan læse pdf'erne online fra enhver computer, der har fået installeret FileOpen's plugin, hvis du er logget på anvisninger.dk.

Ved den enkelte pdf finder du link til download af plugin. Du kan læse mere om DRM på Om FileOpen.

Savner du noget?
Hvis du savner en bestemt SBi-anvisning på anvisninger.dk, er du velkommen til at skrive til info@anvisninger.dk. Det samme gælder, hvis du har forslag til emner for nye SBi-anvisninger.